Recuperatie van BTW en Accijns

Laat buitenlandse BTW geen extra kostenlast zijn!

Wanneer er voor de levering van goederen of diensten btw geheven wordt in een EU-land waar u geen vestiging heeft, kunt u die btw mogelijk terugkrijgen van de belastingdienst in dat land.

Sinds enige tijd werkt Febetra samen met Brutax, een gespecialiseerde partner inzake BTW-recuperatie en recuperatie van dieselaccijnzen.

Brutax regelt elke BTW-recuperatie in de Europese landen waar u aankopen verricht, zodat u zo snel mogelijk de BTW-bedragen van uw facturen terugkrijgt. De aanvraag tot BTW-recuperatie kan ingediend worden tot 9 maanden na het einde van het jaar waarin de BTW is aangerekend.

Accijnsrecuperatie!

Aansluitend kan u bij Brutax ook terecht om een deel van uw betaalde accijnzen op diesel terug te vorderen. Goederentransport met een maximaal toegelaten massa (MTM) vanaf 7,5 ton komt in aanmerking voor accijnsrecuperatie. Men heeft een termijn van 3 jaar te rekenen vanaf de datum van tanken om de aangifte in te dienen.

 

Hebt u interesse in deze diensten ?

Neem zeker een kijkje op de website van onze partner www.brutax.com en vul onderstaand formulier in. Een medewerker neemt volledig vrijblijvend contact met u op.

* vereiste velden

Adres*
Ik wens meer info over:

In het kader van onze dienstverlening/activiteiten, is het mogelijk dat uw persoonsgegevens verwerkt zullen worden. Indien u verdere vragen heeft omtrent ons privacy beleid, kan u onze privacy notificatie terugvinden op https://febetra.be/privacy/ of neem contact op via privacy@febetra.be.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners