9/12/2021: Dag van de Vrachtwagenchauffeur

De meerderheid van de vrachtwagenchauffeurs beseffen dat ze een zinvol beroep uitoefenen met veel verantwoordelijkheid. Keerzijde van de medaille: slechts 18% van de chauffeurs vinden dat ze veel waardering krijgen voor hun job. Daarom organiseert Febetra op donderdag 9 december 2021 in heel het land de Dag van de Vrachtwagenchauffeur (#DVC2021). Diezelfde dag organiseren het Sectorinstituut Transport en Logistiek en Truckstar een identiek event in Nederland.

Febetra wil samen met zoveel mogelijk bedrijven acties organiseren om deze boodschap tot bij de chauffeurs te brengen. Wanneer chauffeurs op 9 december bij bedrijven gaan laden of lossen, willen we dat overal in het land de rode loper voor hen uitgerold wordt. Op verschillende plaatsen zullen ze een kleine attentie ontvangen: een kopje koffie, een versnapering, een kaartje…

Om #DVC2021 op zoveel mogelijk locaties te laten doorgaan werken we samen met Founding Partners. Deze zijn Vanhool, Cargobull, Stas – Artrac, Delhaize, Lidl, La Lorraine, Scania, Volvo, DAF en Port of Antwerp.

Naast onze Founding Partners gaan we ook op zoek naar vele andere bedrijven die partner willen worden van onze actie. Aarzel dus vooral niet om de Dag van de Vrachtwagenchauffeur bekend te maken bij uw klanten zodat we van 9 december een succesvol event kunnen maken. U wenst als transportbedrijf ook deel te nemen? Dat kan natuurlijk ook!

Meer informatie en inschrijven voor deelname kan via de website www.dvc2021.be.

 

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners