Febetra heeft nieuwe raad van beheer

Op het einde van de Algemene Vergadering van de Koninklijke Federatie van Belgische transporteurs en Logistieke dienstverleners, die op 14 november plaatsgevonden heeft, werd de nieuwe Raad van Beheer samengesteld.

Werden verkozen ter vervanging van de ontslagnemende leden:

Pascal Vranken (Transport Essers)

Gino Withofs (Algemene onderneming Withofs)

De heren Benny Smets (Ninatrans NV), Roland Peeters (Peethultra Transport BVBA), Hans D’Eer (D’Eer Transport + Service BVBA), Vincent Gaillard (Jekatrans SA), Roel Smets (Alders Internationaal Transport NV), Jean-Philippe Massart (Entreprises J.Ph. Massart sprl), Jean-Claude Delen (Citytrans SA), Kurt Joosen (Transport Joosen), Didier Michel (Michel Logistics SA) en Eddy Schellens (Transport Schellens) zetten hun mandaat verder.

De samenstelling van het bureau blijft ongewijzigd en ziet er als volgt uit:

Benny Smets, voorzitter

Didier Michel, ondervoorzitter

Roland Peeters, ondervoorzitter

Jean-Claude Delen, penningmeester

Hans D’Eer, secretaris

 

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners