België: N845 – Neufchâteau: Creatie van twee middengeleiders op het kruispunt van Tournay

Vanaf maandag 5 augustus beginnen de werkzaamheden op het kruispunt van Tournay op de N845 met de aanleg van twee middengeleiders om de veiligheid van de gebruikers op deze locatie te verbeteren. Tijdens deze werkzaamheden worden de normale verkeersomstandigheden gewijzigd.

De werkzaamheden bestaan met name uit het creëren van twee middengeleiders bij de nadering van het kruispunt van Tournay, respectievelijk op de route de la Croix Baptiste en de rue des Eclos du Ruisseau. Het doel hiervan is om weggebruikers aan te moedigen langzamer te rijden om de veiligheid op dit kruispunt te verbeteren.

De werken zullen worden uitgevoerd op halve rijbanen om een rijstrook toegankelijk te houden voor de gebruikers. Er zullen verkeerslichten worden geïnstalleerd om het wisselende verkeer in goede banen te leiden. De route de la Croix Baptiste en de rue des Eclos du Ruisseau worden volledig afgesloten voor het verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld.

Deze verbeteringen zouden tegen 30 augustus klaar moeten zijn, onder voorbehoud van eventuele onvoorziene omstandigheden ter plaatse.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners