België: werken Antwerpse ring (R2)

Tussen de aansluiting met de E34 en de Beverentunnel wordt het wegdek volledig vernieuwd in beide rijrichtingen. De werken gebeuren tijdens 10 weekends van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 04.30 uur (tijdens het Pinksterweekend wordt ook op maandag gewerkt). De vernieuwing van de R2 is opgedeeld in acht zones, zie onderstaande kaart.

De snelweg wordt volledig onderbroken langs de kant waar gewerkt wordt. Het verkeer op of naar de R2 wordt lokaal omgeleid. Tijdens het eerste weekend (van vrijdag 3 mei om 20u tot maandag 6 mei om 4u30 wordt gewerkt op de R2 richting Gent, tussen oprit nr. 10 Waaslandhaven-Zuid en de verbinding met de E34. Verkeer richting de E34 naar Gent of Antwerpen moet de R2 verlaten via afrit nr. 10 Waaslandhaven-Zuid en volgt dan een lokale omleiding, zie onderstaande kaart.

Een volledig overzicht van alle fases en de bijhorende verkeerssituatie is beschikbaar op de website www.wegenenverkeer.be/beveren.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners