België: werken knooppunt E40/E17 (Zwijnaarde) – update

Er wordt nog steeds gewerkt aan de renovatie van het snelwegknooppunt E40/E17 in Zwijnaarde, in de tweede week van de paasvakantie leidt dit tot extra hinder.

Van 8 april 2024 om 22u tot en met 12 april 22u wordt de verbinding van de E40 vanuit Brussel richting Antwerpen volledig afgesloten. Het verkeer naar Antwerpen volgt een omleiding via de afrit Merelbeke, de B403 en de buitenring van de R4 tot aan Destelbergen. Ook voor het verkeer naar centrum Gent is een omleiding voorzien.

Na 12 april blijven de werken nog duren tot midden juni. Tot dan blijven volgende op- en afritten gesloten: de verbinding van de E17 vanuit Kortrijk richting de E40 richting Oostende en de verbinding van de E40 vanuit Oostende richting de E17 richting Antwerpen. De aansluiting van de E40 vanuit Brussel richting de E17 naar Antwerpen gaat na 12 april opnieuw open, met 1 rijstrook voor het verkeer.

 

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners