Italië: rijverbod A4-A26 (viaduct Camelosa)

Na technische controles van de structuur van het viaduct ‘Camelosa’ ter hoogte van km. 15+788 van de verbinding A4/A5 Ivrea-Santhià, is een rijverbod voor voertuigen met een MTM van meer dan 19 ton van toepassing op het traject tussen het knooppunt A4 – A26 Santhià en de afrit Albiano in beide richtingen.

Tegen midden januari zijn onderhoudswerkzaamheden gepland waarbij het wegdek in de richting van Santhià wordt afgebroken. Bijgevolg zal het transitoverkeer van voertuigen met een MTM van meer dan 3,5 ton ook verboden zijn, in beide richtingen.

Zware voertuigen die van de snelweg A4 en het knooppunt A26/A4 Stroppiana – Santhià komen en in de richting van Aosta rijden, krijgen de instructie om door te rijden op de snelweg A4 Turijn – Milaan in de richting van Turijn om op de snelweg A5 Turijn – Aosta uit te komen bij het knooppunt Settimo Torinese, worden zware voertuigen die van Aosta komen en in de richting van Milaan/Alessandria/Genua rijden, verzocht om door te rijden op de autosnelweg A5 Turijn – Aosta, in de richting van Turijn, om de autosnelweg A4 naar Milaan en de autosnelweg A21 naar Alessandria en Genua te bereiken.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners