Smart Hub Connects

Wil jij weten hoe het slimmer, duurzamer én beter kan? Zorg dan zeker dat je erbij bent op Smart Hub Connects, hét netwerkevent van onze partner Smart Hub Vlaams-Brabant.

In het plenaire deel neemt Stefaan Vandist, merkstrateeg & toekomstverkenner bij Switchrs, je op sleeptouw naar een duurzame toekomst. Geertrui Mieke De Ketelaere, Vlerick Business School, brengt dan weer opheldering over de ontwikkelingen rond Artificiële Intelligentie. Tenslotte licht Ann Schevenels, gedeputeerde economie & innovatie, het innovatiebeleid toe van de provincie. Goedele Wachters, nieuwsanker VRT, modereert de gesprekken.

Tijd dan voor nog meer ideeën! Uit een reeks van zes inspiratiesessies, kies je er twee. Experts en ondernemers uit Vlaams-Brabant vertellen er over hun innovatieve projecten en gaan met jou in dialoog. Last but not least, is er tijd om te mixen en matchen tijdens een netwerkreceptie.

We hopen jou op 15 juni te ontmoeten in het provinciehuis in Leuven!

Schrijf je in: www.smarthubvlaamsbrabant.be/connects

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners