Frankrijk: opening nieuwe haven van Calais

De uitbreidingswerken in de haven van Calais zijn beëïndigd. De effectieve opening is voorzien in de nacht van zondag 31 oktober op maandag 1 november. De omschakeling naar de nieuwe installaties gebeurt tussen 20u en 22u.

Bijgevolg is de opening van de rijstroken naar de nieuwe haven van Calais voorzien op zondag vanaf 20u. Parrallel hiermee zal de rijstrook naar de oude haven gesloten worden. De vrachtwagens die zich na 20u aanbieden zullen verwezen worden naar de nieuwe wachtzone tegenover de kiosken van de bedrijven die met de registreeroperaties zullen beginnen vanaf 22u.

Om onnodige wachttijden of vertragingen te vermijden, is het aangeraden om niet in te schepen tussen 19u30 en 22u30.  Daarom is het aangeraden om te vermijden om tussen 19u30 en 22u30 in te schepen.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners