België: werken (Antwerpen-Brussel)

Van zaterdag 4 tot en met woensdag 15 juli zal er opnieuw gewerkt worden op de E19 Antwerpen-Brussel richting Brussel. Het gaat om een afstand van ca. 7,5 km. Vanaf maandagochtend wordt het verkeer richting Brussel via een doorsteek in de middenberm naar de andere kant van de snelweg geleid. Zowel richting Brussel als richting Antwerpen zijn er 2 versmalde rijstroken beschikbaar. Er geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u. De op- en afrit Mechelen-Noord voor verkeer richting Brussel zijn tijdens deze werken afgesloten. Wie normaal in Mechelen-Noord de snelweg zou verlaten, moet al in Rumst de afrit nemen en via de N1 en R6 naar Mechelen rijden. Wie de snelweg richting Brussel op wil rijden, wordt omgeleid via complex Mechelen-Zuid.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners