De voedselbank Brussel-Brabant zoekt vrijwillige chauffeurs

De Voedselbank Brussel-Brabant zoekt chauffeurs in het kader van vrijwilligers werk, gepensioneerd of andere vorm van beschikbaarheid, die over een geldig rijbewijs C beschikken, en die bereid zijn om een beetje van hun vrije tijd te besteden (een voormiddag, een namiddag, een dag) om hun 2 vrachtwagens voornamelijk door Brussel te loodsen, in mindere mate in Vlaams of Waals Brabant. Iedereen die interesse heeft, kan bellen naar 0484/856300 of 02/522.97.00. Het is dringend : zij hebben geen enkele chauffeur met rijbewijs C vanaf 2 januari 2017 !

De Voedselbank van Brussel-Brabant, is één van de negen Voedselbanken verenigd onder de auspiciën van de Belgische Federatie van Voedselbanken
Hun 2 objectieven, nu al meer dan 30 jaar lang : zij strijden tegen voedselverspilling en verlenen voedselhulp aan de minstbedeelden.

Daarvoor kunnen zij rekenen op de hulp van de voedingsindustrie en de grote distributie, die hen hun onverkochte maar kwalitatieve voedingsproducten afstaan. Zij verdelen deze producten aan meer dan 120 liefdadigheidsverenigingen in Brussel, in Vlaams en Waals Brabant. Vandaag zijn er meer dan 24.000 minsbedeelden die via deze organisaties een beroep doen op voedselhulp.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners