België: Circulatieplan Leuven

Op 28 augustus treedt in Leuven het nieuwe circulatieplan in voege. Dit betekent dat het voetgangersgebied uitgebreid wordt en dat er venstertijden ingevoerd worden voor het laden en het lossen binnen dit gebied. Vanaf 28 augustus is het enkel mogelijk de zone te betreden tussen 06u00 en 11u00 en tussen 18u30 en 20u30.

Om het voetgangersgebied buiten deze uren met de vrachtwagen te betreden, kan men onder bepaalde voorwaarden een toegangsvergunning krijgen. Dit kan via het mailadres toegangsvergunning@leuven.be. Hierbij dient men het kenteken, de naam en voornaam, de reden waarom men toegang dient te krijgen en de bestemming (het adres van de onderneming of vestiging) te vermelden. De betrokken dienst kan steeds aanvullende informatie vragen om de aanvraag te staven. Meer informatie: http://www.leuven.be/leven/mobiliteit-openbare-werken/circulatieplan/.

 

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners