Infosessie smart tacho 2

Zoals reeds uitgebreid bericht, moet er een verplichte retrofit (vervangen van de tachograaf door een smart tacho 2) gebeuren in voertuigen die worden ingezet voor internationaal vervoer of cabotage.

Voertuigen die voor het eerst werden ingeschreven vóór 15/06/2019 (en die dus uitgerust zijn met een analoge of digitale tachograaf), moeten tegen uiterlijk 1 januari 2025 voorzien zijn van een smart tacho 2.

Deze verplichte retrofit leidt bij de vervoerders tot heel wat vragen: Wat zijn de nieuwe functionaliteiten en hoe hiermee om te gaan in de praktijk? Wat zijn de voordelen en belangrijkste aandachtspunten? Wat verandert er voor de chauffeurs die dagelijks met de tachograaf werken? Hoe gaan de controles op afstand in zijn werk? Wat zijn ervaringen met de retrofit de afgelopen maanden?

Wij nodigen u dan ook graag uit op een infosessie waar u een antwoord op al deze vragen zal krijgen.
Erik Busser, een collega van de Nederlandse federatie TLN (Transport en Logistiek Nederland) is een expert inzake de tachograaf en is de geschikte man om u de tips & tricks van dit nieuwe apparaat te leren kennen.

Wanneer?
Woensdag 5 juni 2024 om 14u

Waar?
Hotel Ter Elst
Kattenbroek 1
2650 Edegem

Prijs
Voor onze (toegevoegde) leden is de infosessie gratis (50 euro ingeval van no show), niet-leden kunnen deelnemen aan 50 euro per deelnemer.

Programma
13u30: ontvangst
14u00: start infosessie
16u00: einde

Na de infosessie bieden wij u graag een zoete afsluiter aan.

Wij hopen op uw aanwezigheid!

Inschrijven

* vereiste velden

Mijn Gegevens

Adres*

Ik schrijf volgende personen in

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners