België: werken Tijsmanstunnel (R2)

Sinds 7 augustus zijn voorbereidende werken voor de vernieuwing van de brandleiding in de Frans Tijsmanstunnel (R2) in de Antwerpse haven aan de gang.

Sinds vrijdagavond 8 september is de Tijsmanstunnel doorlopend afgesloten richting Nederland van 20u00 tot maandagochtend 11 september 05u00. De voorbereidende werken duren tot en met vrijdag 15 september. De eigenlijke werkzaamheden gaan van start op zondagavond 5 november 20u00 en vinden eveneens plaats tijdens nacht- en weekendafsluitingen.

Opgelet: van maandag 18 tot en met donderdag 21 september en van maandag 25 tot en met donderdag 28 september, telkens van 20u00 tot 05u00, vinden ook technische werkzaamheden plaats in de Tijsmanstunnel. De tunnel wordt daarvoor in beide richtingen afgesloten.

De planning van de werken kan hier gedownload worden.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners