België: werken E420-A54 (Conti-brug) Update

Als gevolg van de ongunstige weersomstandigheden is de hieronder aangekondigde huidige fase op de Conti-brug met ongeveer een week verlengd. De rest van de planning zal daarom met ongeveer een week worden verschoven.

Vanaf vrijdagavond 5 mei wordt in het kader van de rehabilitatiewerken van Gosselies tot Petit-Roeulx verder gewerkt aan de vernieuwing van de voetpaden ter hoogte van de Conti-brug.

Vanaf de avond van vrijdag 5 mei tot vrijdag 19 mei, ter hoogte van de Conti-brug die de E420/A54 ondersteunt boven afrit 22 Gosselies-ouest tot aan het knooppunt Thiméon dat de E420/A54 verbindt met de E42/A15 (niet inbegrepen), in de richting van Nijvel:

  • Het verkeer blijft op één rijstrook;
  • De maximumsnelheid wordt beperkt tot 50 km/u;

Van vrijdag 19 mei tot midden juni wordt de werfzone uitgebreid tot het knooppunt Thiméon (inbegrepen):

  • De weggebruikers zullen op de E420/A54 richting Nijvel op één rijstrook blijven rijden vanaf de Conti-brug die de snelweg ondersteunt boven afrit nr. 22 Gosselies-ouest tot aan het knooppunt Thiméon dat de E420/A54 met de E42/A15 verbindt;
  • De maximumsnelheid wordt beperkt tot 50 km/u.
febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners