België: werken E42/A47 (Polleur-Heusy-Theux)

Op 5 juni beginnen de werkzaamheden op de autosnelweg E42/A27 vanaf het viaduct van Polleur tot aan knooppunt 7 “Heusy/Theux” in de richting van Battice.

VAN MAANDAG 5 JUNI TOT VRIJDAG 9 JUNI – VOORBEREIDENDE FASE

Tijdens deze voorbereidende fase wordt de pechstrook van de E42/A27 tussen knooppunt 7 “Heusy/Theux” en het viaduct van Polleur in de richting van Saint-Vith ingenomen, zodat er tijdens de werkzaamheden één rijstrook kan worden gehandhaafd.

Na deze werkzaamheden wordt van maandag 5 juni tot en met vrijdag 9 juni de rechterrijstrook afgesloten voor het verkeer en wordt de maximumsnelheid beperkt tot 70 km/u in de richting van Saint-Vith.

VAN MAANDAG 12 JUNI TOT EIND NOVEMBER 2023

Op de E42/A27 tussen het viaduct van Polleur en knooppunt 7 “Heusy/Theux” worden twee rijstroken per richting behouden met een maximumsnelheid van 50 km/u :

  • In de richting van Battice rijden de gebruikers op twee rijstroken, waarvan er één wordt teruggeschakeld naar de linkerrijstrook die gewoonlijk wordt gebruikt door het verkeer richting Saint-Vith ;
  • In de richting Saint-Vith wordt het verkeer eveneens over twee rijstroken geleid die worden omgeleid naar de vluchtstrook en de rechterrijstrook.
febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners