België: werken E34 (Zoersel-Beerse)

Tijdens de nacht van dinsdag 30 op woensdag 31 mei wordt het wegdek van de E34 in de richting van Antwerpen, ter hoogte van het op- en afrittencomplex Zoersel (20) en Beerse (22) vernieuwd.

De herstellingen vinden plaats tijdens de nacht van dinsdag 30 op woensdag 31 mei, van 20u00 tot 06u00. Voor de ingreep aan het complex Beerse wordt het verkeer op de linkerrijstrook gezet. De rechterrijstrook en pechstrook zijn afgesloten. Ter hoogte van op- en afrittencomplex Zoersel passeert het verkeer over de pechstrook en invoegstrook. Oprit Zoersel (20) richting Antwerpen is dan afgesloten. Om naar Antwerpen te rijden, volgt het verkeer via de N14 een omleiding naar de oprit Massenhoven (19) van de E313.

 

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners