België: werken Leonardtunnel (R0-E411)

Van 17 april 2023 tot het voorjaar van 2024 wordt in de Leonardtunnel van de Brusselse ring gewerkt. Daarna is de tunnel van de E411 aan de beurt. Begin 2025 zijn de twee tunnels helemaal klaar. Tijdens de werken worden de tunnelkokers ‘s nachts volledig afgesloten. Het verkeer moet dan een omleiding volgen. Overdag zijn beide tunnels open voor verkeer. Op weekdagen blijven er overdag op de R0 en de E411 altijd minstens twee rijstroken beschikbaar in elke richting. Actuele info en mogelijke wijzigingen tijdens de uitvoering van dit project zijn terug te vinden op www.wegenenverkeer.be/leonardtunnel.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners