Spanje: verkeersbeperkingen op de AP-7

Volgende verkeersbeperkingen zijn van toepassing op de AP-7 op de zondagen 19 en 26 maart 2023 van 15u00 tot 21u00:

Op de snelweg AP-7, tussen kp 126, afrit 12B in La Roca del Vallès, Granollers en aansluiting op de C-60, in de gemeente La Roca del Vallés, en km 172, afrit 25 in Martorell en aansluiting op de A-2, in de gemeente Martorell, zijn voertuigen van meer dan 7,5 ton verplicht om op de rechterrijstrook te rijden, is het verboden om andere voertuigen in te halen en is het verboden om met een snelheid van meer dan 80 km/u te rijden.
Op de autosnelweg AP-7, in het gedeelte van Terres de l’Ebre waar er slechts twee rijstroken zijn, tussen kp 257 afrit 35 in Vila-seca, Salou, Reus S. en Port Aventura, in de gemeente Vila-seca, tot km 344. 8, de limiet tussen Tarragona en Castellón, in de gemeente Ulldecona, voertuigen met een MTM van meer dan 7,5 ton hebben de verplichting om te circuleren op de rechter rijstrook, en zijn verboden andere voertuigen in te halen.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners