België: vernieuwing complex 25a (Tessenderlo)

Vrijdagavond 10 maart 2023 start de vernieuwing van complex 25a Tessenderlo richting Antwerpen. De werken maken deel uit van de realisatie van spitsstroken tussen Beringen en Ham. Op- en afritten worden vernieuwd en pechhavens worden aangelegd. De vernieuwing van complex 25a rijrichting Antwerpen duurt zo’n 4 maanden.

Vanaf vrijdagavond 10 maart 2023 plaatst de aannemer de tijdelijke signalisatie om zaterdagochtend met de effectieve infrastructuurwerken te kunnen starten. Voor het zomers bouwverlof moeten de op- en afritten van complex 25a Tessenderlo richting Antwerpen vernieuwd zijn.

De invoegstrook vanaf het tankstation naar de E313 richting Antwerpen wordt aangepast. Het verkeer voegt straks voor de brug van de N73 in op de snelweg. Tijdens de werken blijven de op- en afritten beschikbaar, maar zijn ze mogelijks tijdelijk verkort. Er geldt een snelheidsbeperking in de omgeving.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners