België: renovatie brugdek E313-E314 (Lummen)

Het brugdek in de verkeerslus E313 naar E314 in Lummen wordt gedeeltelijk gerenoveerd.
In de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 maart dient er werfsignalisatie geplaatst te worden. Hierdoor zal het verkeer op de E313, komende uit Antwerpen richting E314 Genk/Aken, ‘s nachts enkele uren omgeleid worden via afrit 26bis Industrie Zolder-Lummen.
Diezelfde omleiding wordt opnieuw ingevoerd tijdens het Hemelvaartweekend van 18 t.e.m. 21 mei. Dat kan voor verkeershinder en -vertraging op de snelweg en omleidingsroute zorgen.

Vanaf 21 maart wordt doorgaand verkeer over de pechstrook geleid en is de rijstrook gedeeltelijk afgesloten. Vanaf 18 april wordt de rijweg terug opengesteld en de pechstrook afgesloten. Er geldt van 20 maart tot begin mei een snelheidsbeperking van 50 km/uur in de werfzone. Mogelijk is er tijdelijk geen verlichting op de brug.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners