Duitsland: verkeersbeperkingen A7 (Waltershof)

Die Autobahn GmbH des Bundes deelt mee dat de rijstroken ten noorden en ten zuiden van de aansluiting HH-Waltershof in het bouwgebied van de K20 Elbmarsch over een lengte van ongeveer 1 km worden ingekort.

In de nacht van maandag 30 januari op zaterdag 11 februari van 20u00 tot 5u00 worden op de A7 in de richting Noord/Flensburg de volgende verkeersbeperkingen verwacht:

In de nacht van maandag 30 januari op dinsdag 31 januari is er van 22u00 tot 5u00 een rijvak ter beschikking. De afsluiting begint om 21u00 met het afsluiten van de enkele rijstrook voor verkeer in tegengestelde richting op de zuidelijke rijbaan. De inhaalstrook en de hoofdrijstrook worden dan afwisselend geblokkeerd op de rijstrook in noordelijke richting om de verkeersstroom aan te passen. Eén rijstrook richting Noord/Flensburg blijft de hele tijd beschikbaar. Deze werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Indien nodig is er een reserve-nacht van dinsdag 31 januari tot woensdag 1 februari.
In de nachten van dinsdag 31 januari tot zaterdag 11 februari, van 21u00 tot 5u00, kan er een afsluiting zijn van de inhaalstrook op de rijbaan Noord/Flensburg. De hoofdrijbaan en de enkele rijstrook in tegengestelde richting zijn beschikbaar. De voorbereidingen voor de afsluiting beginnen om 20u00, afhankelijk van de verkeerssituatie.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners