België: heraanleg Verrebroekstraat (N451) – E34

Gemeente Beveren start vanaf 30 januari met de heraanleg van de Verrebroekstraat (N451) tussen de E34 en de rotonde aan de Schoorhavenweg. Tijdens de werkzaamheden is de werfzone afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het Logistiek Park Waasland en de Waaslandhaven zijn dan niet meer rechtstreeks bereikbaar via het snelwegcomplex Vrasene. Er gelden omleidingen.
Vrachtverkeer (+3,5 ton) rijdt naar het Logistiek Park Waasland of het zuiden van de Waaslandhaven van de E34 en de R2 via het snelwegcomplex Waaslandhaven Zuid naar de Schoorhavenweg. De rotonde blijft in gebruik en verzekert de toegang tot de lokale bedrijvenzone.
De werken duren tot de zomer 2023.

Meer info kan hier gedownload worden.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners