België: werken N9 (Asse-Brussel) – N9 tijdelijk open

Er zijn werken aan de gang op de Brusselsesteenweg (N9), de verbindingsweg tussen Asse en Brussel.

Volgende verkeersbeperkingen / omleidingen zijn voorzien:

  • Enkel verkeer van Asse richting Zellik/Brussel kan gebruik maken van de Brusselsesteenweg. Dit blijft zo tot het einde van alle werken, tot eind 2022.
  • Doorgaand verkeer vanuit Zellik/Brussel moet een omleiding volgen via de E40 naar het op- en afrittencomplex van Ternat (nr. 20), om via de Edingsesteenweg (N285) naar Asse te rijden. Dit blijft zo tot de zomer van 2022, het einde van alle werken.

Tijdens het bouwverlof van de aannemer, van vrijdagavond 15 juli tot en met maandag 8 augustus, zal de N9 over de volledige lengte in beide richtingen worden opengesteld voor alle verkeer. De aansluiting van Kruiskouter blijft echter afgesloten voor de uitharding van het beton. Na het bouwverlof wordt gestart met de vierde en laatste fase, van Stevensveld tot aan Vaal.

Print This Post