België: werken E40 (Bertem)

Vanaf 1 augustus worden nieuwe geluidsschermen in Bertem geplaatst, net voorbij het verkeersknooppunt van de E40 en de E314 in Heverlee (Leuven).

Het verkeer dat vanuit Luik / Tienen naar Brussel rijdt, zal net voor het knooppunt van twee rijstroken naar een rijstrook geleid worden. Het zal via een doorsteek in de middenberm naar de andere weghelft van de snelweg geleid worden.  De werken zullen tweeënhalve maand duren, tot half oktober.

Op de andere weghelft, richting Luik, zullen er drie versmalde rijstroken liggen en geldt er een snelheidsbeperking.

Van donderdagochtend  4 augustus tot zondagavond 7 augustus is de afrit nr. 22 van Bertem afgesloten en geldt er een omleiding richting Bertem. Dit is noodzakelijk om de oude geluidsschermen van de bouwwerf af te voeren tot op de werkplaats ter hoogte van de afrit Bertem en nieuw materiaal aan te voeren.

  • Het verkeer op de E40 komende van Luik volgt een omleiding via de E314, de Koning Boudewijnlaan (N264), de Sint-Jansbergsesteenweg (N253) en de Tervuursesteenweg (N3).
  • Het verkeer komende van de E314 wordt eveneens via de Koning Boudewijnlaan (N264), de Sint-Jansbergsesteenweg (N253) en de Tervuursesteenweg (N3) omgeleid.

 

Print This Post