België: werken E19 en N16 Mechelen

De volgende dagen vinden nachtwerken plaats op de E19 en de N16 in Mechelen:

Nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juni
Tijdens de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juni (20u tot 6u) wordt de afrit Mechelen-Noord (9) komende van Antwerpen afgesloten. Ook de afrit van de R6 naar de N16 is dan dicht. Op de brug van de N16 moet het verkeer over één rijstrook passeren en is de oprit van de E19 richting Antwerpen afgesloten. Het verkeer wordt telkens via de E19 naar het op- en afrittencomplex Mechelen-Zuid (10) geleid om daar te keren.

Nachten van 5 en 6 juli
Tijdens de nachten van dinsdag 5 en woensdag 6 juli (20u tot 6u) wordt op de oprit Mechelen-Noord (9) van de E19 richting Brussel een voeg in het wegdek hersteld. Gedurende deze twee nachten is de oprit dicht en wordt het verkeer via de E19 omgeleid naar het op- en afrittencomplex van Rumst (8) om daar te keren.

Print This Post