België: vervanging spoorwegbrug E40 Erpe-Mere vanaf 4 juli

Het einde van de werkzaamheden wordt geschat op anderhalf jaar.

Van 4 tot 16 juli zullen de werkzaamheden ’s nachts en met een mobiele werkplaats worden uitgevoerd om de overlast te beperken. Slechts één rijstrook (de linker) zal in beide richtingen worden gebruikt.

Van begin augustus tot begin november wordt ten noorden van de E40 tijdelijk nieuwe weginfrastructuur aangelegd zodat de parallelle lokale weg (Lange Ommegangstraat) verbreed kan worden om tijdelijk over te gaan in een autosnelweg (E40 richting Gent). Tijdens deze werken zal het verkeer richting Gent gedurende 2 maanden beperkt worden tot 2 rijstroken en gedurende 1 maand tot 3 rijstroken.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners