België: werken R2 (Waaslandhaven-Noord)

Vorig weekend is het structureel onderhoud van de R2 ter hoogte van Waaslandhaven-Noord begonnen. Vanavond (20.05) start het tweede van 10 werkweekends. De komende drie weekends wordt op de rijstroken richting Nederland gewerkt. De Beverentunnel is tijdens deze weekends afgesloten in de richting van Nederland.

Omdat de Melselebrug, één van de sluisbruggen van de Kallosluis, defect is, wordt de omleiding voor vrachtverkeer +3,5ton en ADR-vervoer aangepast. Dit verkeer rijdt tussen Waaslandhaven-Zuid (10) en Waaslandhaven-Noord om via de Kieldrechtsluis.

Gewone voertuigen kunnen wel via de sluisdeur of de tweede brug van de Kallosluis rijden. De omleiding loopt via Calamiteitenroute U: afrit Waaslandhaven-Zuid (10), Steenlandlaan, Ketenislaan, Kallosluis, Oudedijk, oprit Waaslandhaven-Noord (11).

Print This Post