België: werken E40/A3 (Hélécine-Remicourt)

Op 19 april herstarten de werken om 6 bruggen over de E40/A3 tussen Hélécine en Remicourt van asbest te ontdoen in het kader van een toekomstige heraanleg. De verkeerssituatie op de snelweg zal hierdoor wijzigen tot het begin van de maand juli ter hoogte van Lincent en vanaf de maand augustus tot oktober ter hoogte van Rosoux-Crenwick/Berloz.

Van 19 april tot 2 juli: de werken gaan door aan brug 66 over de E40/A3 ter hoogte van Lincent.

Van 7 augustus tot 19 oktober: de werf verplaatst zich naar brug 77 over de snelweg ter hoogte van Rosoux-Crenwick/Berloz.

Voor iedere brug wordt op een gelijkaardige manier gewerkt en er zal verkeershinder zijn in beide richtingen: in de nabijheid van de betrokken brug blijven in iedere rijrichting 2 rijstroken beschikbaar en geldt er een snelheidsbeperking van 70 km/u:

–             in een eerste fase blijven de linker- en middenrijstrook beschikbaar;

–             in een tweede fase beschikken de weggebruikers over de rechterrijstrook en de pechstrook.

Print This Post