België: afsluiting Royersbrug (Antwerpen)

Er wordt een tijdelijke brug geplaatst over de vaargeul van de Royerssluis. Deze tijdelijke brug moet ervoor zorgen dat het verkeer zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de renovatiewerken aan de Royerssluis die tot 2027 doorgaan. De Royersbrug zal niet toegankelijk zijn van 10 tot 21 januari.

Het verkeer zal alternerend over de Lefèbvrebrug moeten rijden om de verbinding te maken tussen de Siberiastraat en de Oosterweelsteenweg. Er kunnen lange wachttijden optreden. Het is daarom aangeraden om de omgeving van de Royerssluis te vermijden tijdens deze periode. Er is een omleiding voorzien via de Noorderlaan en Oosterweelsteenweg. Fietsers kunnen het fietspad van de Lefèbvrebrug gebruiken.

Meer info over deze werken vind je hier.

Print This Post