België: werken bruggen E17

De bruggen van de Veldstraat en de Landmolenstraat over de E17 in Kruibeke en Temse zijn bijna volledig vernieuwd.
De werken onderaan de bruggen zullen uitgevoerd worden vanop de E17 door middel van een mobiele werf, wat betekent dat er enkel hinder zal zijn als er gewerkt wordt. En om de hinder te beperken wordt er enkel gewerkt ‘s nachts. Vanaf 20u00 wordt er één rijstrook ingenomen, vanaf 22u00 tot 5u00 worden de twee rijstroken afgesloten.

Er wordt gestart met de brug in Kruibeke op vrijdag 15 oktober. Daar duren de werken tot donderdag 21 oktober. Vervolgens verplaatst de werf zich  naar Temse waar er gewerkt wordt tussen vrijdag 22 oktober en 29 oktober.  De hinder situeert zich afwisselend richting Gent en richting Antwerpen. In de weekends zijn er geen werkzaamheden en dus geen hinder.

Deze werken zijn erg weersgevoelig dus deze planning kan nog schuiven.

Print This Post