België: werken Scheldelaan (N101) ter hoogte van Lillo

Op 19 april starten de werken op de Scheldelaan (N101) ter hoogte van complex 12 Lillo.

Tijdens fase 1 bevinden de werken zich op de weghelft richting Nederland. Het vrachtverkeer op de Scheldelaan richting Nederland kan tijdens de werken aan de brug over de R2 en de aanleg van het fietspad over één rijstrook op de eigen weghelft voorbijrijden.

Het verkeer richting Antwerpen kan over twee rijstroken blijven rijden en ondervindt tijdens deze fase geen hinder.

Gedurende twee weekends in mei worden het wegdek van de twee afritten van complex Lillo en de aansluitingen ervan op de Scheldelaan vernieuwd. De afritten zijn tijdens die weekends afgesloten. De afrit komende van A12 is afgesloten in het weekend van 8 mei, de afrit komende van Beveren in het weekend van 29 mei (planning onder voorbehoud van het weer). Gemotoriseerd verkeer van de R2 naar de Scheldelaan volgt tijdens deze weekends een omleiding via de A12 afrit Zandvliet of A12 complex Ekeren naar de Noorderlaan en de Noordkasteelbruggen.

Print This Post