België: werken R0 (Musiekkapel – Chapelle Musicale)

Er worden werken uitgevoerd aan de brug van de Muziekkapel (Chapelle Musicale) op de R0.

Van maandag 7 september tot en met vrijdag 18 september is de R0 elke nacht van 20u00 tot 05u00 afgesloten in de richting van Ittre.

De weggebruikers die op de R0 richting Ittre rijden, moeten bij wisselaar nr. 28 “Argenteuil – Waterloo Nord” afrijden en terugkeren naar de R0 via de oprit nr. 27 “Waterloo Centre – Chapelle Musicale Reine Elisabeth”.

Van maandag 21 september tot en met vrijdag 2 oktober is de R0 elke nacht van 20u00 tot 05u00 gesloten in de richting van Tervueren. De oprit nr. 27 “Waterloo Centre- Chapelle Musicale Reine Elisabeth” naar de R0 in de richting van Tervueren wordt ook afgesloten.

De weggebruikers die op de R0 richting Brussel rijden, moeten afrijden bij wisselaar nr. 27 “Waterloo Centre- Chapelle Musicale Reine Elisabeth” en terugkeren naar de R0 via oprit nr. 28 “Argenteuil – Waterloo-Nord”.

Print This Post