België: werken E313 (Olen)

Er worden nieuwe geluidsschermen langs de E313 in Olen geplaatst. Het gaat om een zone van ongeveer 800m richting Luik en 600m richting Antwerpen ter hoogte van Schaatsbergen. De werken starten op maandagavond 14 september 2020, en zullen zo’n 3 maanden in beslag nemen.

Eerst worden de nodige voorbereidende werken uitgevoerd, zoals het creëren van doorsteken in de middenberm van de autosnelweg. Deze vinden voornamelijk ’s nachts plaats, vanaf maandag 14 september 2020.

Vanaf vrijdag 18 september 2020 worden de noordelijke geluidsschermen (rijrichting Antwerpen) geplaatst. Dan wijzigt ook de verkeerssituatie op de snelweg.

Het doorgaand verkeer op de autosnelweg zal steeds over 2 versmalde rijstroken kunnen blijven rijden in elke richting, weliswaar met een snelheidsbeperking. Zowel de afrit als de oprit van het complex 22 Herentals-Oost in de richting van Hasselt zullen gedurende de duur van de werken afgesloten zijn, de oprit en afrit in de richting van Antwerpen blijven beschikbaar. Er wordt een omleiding voorzien.

Meer informatie :  www.wegenenverkeer.be/olen

 

Print This Post