België: werken E313 (Borgerhout)

Vanaf vrijdagavond 12 juni start de aangekondigde vernieuwing van de geluidsschermen langs de E313 in Borgerhout.
Dit weekend starten de voorbereidende werken op de E313 ter hoogte van Borgerhout. De voorbereidende werken nemen twee weekends in beslag: 13-14 juni en 20-21 juni 2020 (telkens van vrijdagavond tot maandagochtend). Daarna, vanaf 27 juni, beginnen de hoofdwerken. Tijdens de hoofdwerken, die gespreid worden over 2 weken en 3 weekends, wordt ook de rechterrijstrook van de E313 richting Hasselt mee vernieuwd. Tegen maandag 13 juli moeten de werken volledig klaar zijn.
Tijdens de werken zal er hinder zijn voor het verkeer op de E313 richting Hasselt en op de Antwerpse Ring ter hoogte van Borgerhout. Tijdens de voorbereidende weekends zijn er 3 rijstroken beschikbaar. Tijdens de eigenlijke werken zijn er slechts 2 rijstroken beschikbaar op weekenddagen. Op weekdagen blijven er altijd 3 rijstroken beschikbaar voor verkeer richting Hasselt. De oprit naar de E313 vanaf de Singel (R10) wordt tijdens de werken steeds afgesloten. Ter hoogte van de werfzone geldt er een tijdelijke snelheidsbeperking van 70 km/u.

Print This Post