België: werken E313 (Beringen)

Op maandag 8 juni start de renovatie van een volgend gedeelte op de snelweg E313 in Limburg. Vanaf het complex Beringen in de richting van Antwerpen wordt de snelweg over een afstand van ongeveer 2,3 kilometer vernieuwd, in beide rijrichtingen. Er worden plaatselijk ook extra pechhavens voorzien aan de buitenkanten en twee bruggen over de snelweg vernieuwd. De werken zullen ongeveer vier maanden duren.

Tijdens de werken aan de ene zijde van de snelweg, kan het verkeer in elke richting over twee versmalde rijstroken blijven rijden op de andere zijde van de autosnelweg. Er worden daarvoor doorsteken in de middenberm gemaakt. Ter hoogte van de werfzone geldt een snelheidsbeperking.

Door deze werken worden de op- en afritten van het complex Beringen om de beurt voor 1,5 maand afgesloten. Er loopt telkens een omleiding via complex 25a Tessenderlo.
Oprit richting Antwerpen afgesloten vanaf zaterdagavond 20 juni tot zaterdagochtend 1 augustus.
Afrit Beringen/Paal, komende van Antwerpen afgesloten van vrijdagavond 31 juli tot maandagochtend 14 september.

Print This Post