Febetra blijft tot uw dienst

De Coronamaatregelen werden verlengd tot 19 april. Omdat ieders gezondheid en welzijn onze eerste prioriteit zijn, blijft Febetra in deze periode maximaal inzetten op thuiswerk en zijn onze kantoren niet toegankelijk.

U kan ons bereiken via mail febetra@febetra.be. Al uw vragen zullen zo snel mogelijk door onze medewerkers behandeld worden. We doen er alles aan om een zo optimaal mogelijke serviceverlening naar onze leden toe te blijven garanderen.

De verkoop van CMR vrachtbrieven en transportdocumenten gaat uiteraard verder. Met het enige verschil dat er tijdelijk geen CMR’s kunnen afgehaald worden. Alle bestellingen worden verzonden naar het door u opgegeven leveringsadres.

Wij rekenen op uw begrip voor het ongemak dat deze uitzonderlijke omstandigheden voor u zouden kunnen meebrengen.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners