België: plaatsing geluidsschermen R0 (Drogenbos)

Maandag 3 februari start de derde en laatste fase van werkzaamheden in het kader van de nieuwe geluidsschermen op de Ring rond Brussel (R0) in Beersel en Drogenbos. In totaal komen er over een afstand van 300 meter, van aan de oprit Ruisbroek (nr. 18) tot de grens met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, schermen Het doorgaand verkeer op de binnenring zal tijdens de werken over drie versmalde rijstroken worden gestuurd. De oprit Ruisbroek (nr. 18) naar de binnenring, richting Brussel, blijft altijd open voor verkeer, maar wordt ingekort. Volgens de huidige planning duren de werken op de binnenring in Drogenbos tot 28 februari.

Op 1 februari vanaf 20u00 wordt de nodige werfsignalisatie geplaatst en de markeringen voor de drie versmalde rijstroken aangebracht. De oprit in Ruisbroek naar de binnenring, richting Brussel, zal daardoor tussen 21u00 en 22u00 afgesloten worden voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de buitenring en zal moeten keren aan het op- en afrittencomplex in Beersel/Lot (nr. 19).

Print This Post