Frankrijk: maatregelen na instoring van een brug over de A6 in Italië

Na de instorting van een brug over de A6 van Savona naar Turijn (Italië) is de A6 in beide richtingen afgesloten.

Om Turijn en Noord-Italië te bereiken vanaf Ventimiglia en de snelweg A10 lopen er omleidingen via de A26 en A7.

Vervoerders die vanaf de A9, A8 en A7 in de richting van Frankrijk/Italië komen om Turijn of Noord-Italië te bereiken, wordt aangeraden om de A7 te volgen in de richting van de Mont Blanc en Fréjus tunnels.

Voertuigen met een TTG van meer dan 7,5 ton, inclusief gevaarlijke stoffen, die onderweg zijn naar Italië op de A8, worden onderschept en gestockeerd op de parking La Turbie – Roquebrune Cap Martin, in de richting van Frankrijk-Italië. Zij zullen geleidelijk worden vrijgegeven.

Print This Post