België: vernieuwing markeringen Antwerpse Ring (R1)

Vanaf volgende week worden de wegmarkeringen van de Antwerpse Ring (R1) vernieuwd in de richting van Gent. De markeringen worden vernieuwd over de volledige afstand tussen het viaduct in Merksem en de Kennedytunnel.

De werken starten vanaf maandagnacht 16 september 2019 en zullen bij goed weer acht nachten duren. Ter hoogte van de werfzone worden er meestal meerdere rijstroken ingenomen. Er blijft richting Gent wel altijd verkeer mogelijk over minstens één rijstrook.
De werken vinden steeds plaats tussen 21u00 en 05u00. Tussen 21u00 en 22u00 wordt er wel maximum één rijstrook op de Ring ingenomen. De meeste op- en afritten richting Gent blijven steeds open, enkel de oprit Deurne (2) wordt gedurende een nacht afgesloten.

De meest actuele info is steeds terug te vinden op www.wegenenverkeer.be/antwerpen.

Print This Post