België: werken E19 (St-Job-in-‘t-Goor – Kleine Bareel)

Vanaf 12 juli wordt het wegdek van de E19 tussen de op- en afrittencomplexen van Sint-Job-in-‘t-Goor en Kleine Bareel in de richting van Antwerpen vernieuwd. De werken zullen een maand duren tot 12 augustus.

Tijdens de werken moet het verkeer de werfzone in beide richtingen passeren over twee versmalde rijstroken. Het verkeer richting Antwerpen wordt via doorsteken in de middenberm naar de snelwegkant richting Nederland geleid.

  • Richting Antwerpen zijn de oprit Sint-Job-in-‘t-Goor (nr. 4) en de afrit Kleine Bareel (nr. 5). afgesloten. Het verkeer voor de oprit wordt via de Sint-Jobsesteenweg (N117) en de Bredabaan (N1) omgeleid naar de oprit Kleine Bareel. Het verkeer voor de afrit Kleine Bareel verlaat de snelweg al in Sint-Job-in-’t-Goor en volgt dan dezelfde omleiding via de N117 en de N1.
  • Richting Nederland blijven alle op- en afritten open.

Verkeerssituatie weekend 12, 13, 14 juli

Tijdens de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 juli rijdt het richting Nederland over één rijstrook. Tijdens de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juli rijdt het verkeer in beide richtingen over één rijstrook. Overdag rijdt het verkeer in beide richtingen over twee rijstroken (versmalde rijstroken richtingen Nederland).

Verkeerssituatie weekend 10, 11 augustus

Tijdens de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 augustus wordt gestart met het opbreken van de signalisatie. Het verkeer rijdt dan in beide richtingen over één rijstrook. Tijdens de nacht van zondag 11 op maandag 12 augustus rijdt het verkeer richting Nederland nog over één rijstrook, richting Antwerpen is er geen hinder meer.

Tijdens de werken geldt er ter hoogte van de werfzone een snelheidslimiet van 50 km/uur.

 

Print This Post