België: werken E40 (Alleur-Loncin)

Vanaf aanstaande vrijdag wordt het wegdek vernieuwd en wordt er een extra rijstrook in elke rijrichting aangelegd op de E40 tussen Alleur en Loncin. Op vrijdag 5 april vanaf 20h wordt de signalisatie geplaatst vooraleer de werken effectief van start gaan.
Van vrijdag 5 april om 21u tot zaterdag 6 april om 8u, wordt het verkeer op de E40 richting Loncin herleid tot 1 rijstrook, de rijstroken van de verkeerswisselaar van Loncin in de richting van Aken naar Brussel en Namen en de oprit nr. 32 Alleur richting Loncin zijn afgesloten.
Van zaterdag 6 april om 21u tot zondag 7 april om 11u moet het verkeer richting Aken over 1 rijstrook, de afrit nr. 32 Alleur richting Aken en de rijstroken van de verkeerswisselaar van Loncin in de richting van Luik en Namen naar Aken zijn afgesloten.
Vanaf zondag 7 april tot het einde van de werken zal de linkerrijstrook in beide richtingen afgesloten zijn, het verkeer moet over drie versmalde rijstroken, er geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u.

Deze eerste fase van de werken zal tot begin juli 2019 duren.

Print This Post