België: werken Ring rond Brussel (Ruisbroek)

Vanaf 18 maart start het structureel onderhoud van de Ring rond Brussel (R0) in Drogenbos ter hoogte van het op- en afrittencomplex Ruisbroek (nr. 18).

Er wordt enkel ‘s nachts, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht, gewerkt en dat gedurende drie weken: de eerste twee weken op de buitenring (in de richting van Halle), de derde week op de binnenring (in de richting van Brussel).
Doorgaand verkeer op de R0 zal tussen 22u00 en 06u00 steeds gebruik kunnen maken van één rijstrook, met uitzondering van de nachten van vrijdag op zaterdag (29 maart en 5 april) wanneer het verkeer langer, tot 10u00, over één rijstrook zal moeten rijden en bovendien enkele uren via de op- en afrit wordt gestuurd. Overdag zijn alle rijstroken beschikbaar.

Meer informatie over de werken vindt u op de webpagina www.wegenenverkeer.be/drogenbos.

Print This Post