België: planning van de werken in de Antwerpse tunnels

Kennedytunnel: 1 en 2 oktober

In de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 oktober wordt er in de Kennedytunnel (R1) in Antwerpen gewerkt in de tunnelkoker richting Gent. De daaropvolgende nacht, van dinsdag 2 op woensdag 3 oktober, is de koker richting Antwerpen aan de beurt. Tussen 21u00 en 05u00 is de betrokken tunnelkoker afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de andere koker. Beide nachten wordt de oprit Linkeroever om 20u30 afgesloten.

Craeybeckxtunnel: 3 en 4 oktober

In de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 oktober wordt er in de Craeybeckxtunnel (E19) in Antwerpen gewerkt in de koker richting Antwerpen. De daaropvolgende nacht, van donderdag 4 op vrijdag 5 oktober, wordt er in de koker richting Brussel gewerkt. Tijdens de werken (tussen 21u00 en 06u00) wordt de betrokken tunnelkoker afgesloten. Het verkeer wordt bovengronds omgeleid. De oprit van de Singel naar de Craeybeckxtunnel wordt vanaf 20u30 afgesloten.

Frans Tijsmanstunnel: 8 en 9 oktober

Tijdens de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 oktober wordt er in de Frans Tijsmanstunnel (R2) in Antwerpen gewerkt in de tunnelkoker richting Stabroek. Tijdens de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 oktober is de koker richting Beveren aan de beurt. Tijdens de werken (20u00-06u00) wordt de betrokken tunnelkoker afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de andere koker.

Beverentunnel: 10 en 11 oktober

Tijdens de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 oktober wordt er in de Beverentunnel (R2) in Antwerpen gewerkt in de tunnelkoker richting Stabroek. Tijdens de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 oktober is de koker richting Beveren aan de beurt. Tijdens de werken (20u00-06u00) wordt de betrokken tunnelkoker afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de sluis van Kallo.

Waaslandtunnel: 24 en 25 oktober

Tijdens de nachten van woensdag 24 en donderdag 25 oktober wordt er gewerkt in de Waaslandtunnel in Antwerpen. De tunnel is tussen 20u00 en 04u00 telkens volledig afgesloten. Het verkeer wordt in beide richtingen omgeleid langs de Kennedytunnel.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners