België: werken E19 (Antwerpen-Noord)

Op de E19 wordt ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-Noord het wegdek vernieuwd in de richting van Nederland. De werken starten op vrijdagavond 17 augustus (22u00) en duren tot maandagochtend 27 augustus (5u00). 

  • Tijdens de werken blijven er voor het verkeer richting Nederland steeds twee versmalde rijstroken beschikbaar. Opgelet, er geldt een speciale tonnagebeperking. Zwaar verkeer (alle voertuigen boven 3,5 ton) moet verplicht de rechterrijstrook van de 2 beschikbare rijstroken gebruiken.
  • Het verkeer richting Antwerpen rijdt over de pechstrook en de rechterrijstrook op de eigen snelwegzijde. De oprit Kleine Bareel (nr. 5) richting Antwerpen aan de Kapelsesteenweg (N11) blijft open, maar de oprit aan de Bredabaan (N1) gaat dicht.
  • Alle aansluitingen van en naar de A12 blijven tijdens de werken steeds open.

Tijdens de werken geldt er ter hoogte van de werfzone een snelheidslimiet van 70 km/uur.

Print This Post