België: E34 werken Turnhout-Ranst

Het einde van de werken op de E34 tussen Turnhout en Oud-Turnhout is nabij. Vanaf 4 juni kan het verkeer al terug op het afgewerkte wegdek richting Nederland rijden. Vanaf 5 juni ’s avonds wordt ook de toplaag in de richting van Antwerpen aangelegd. Daarom wordt de snelweg van 5 juni ’s avonds tot en met 9 juni ’s morgens richting Antwerpen volledig afgesloten. Het verkeer richting Antwerpen verlaat de snelweg in Oud-Turnhout en wordt via de Kempense Noord-Zuidverbinding naar de E313 omgeleid. Vanaf 9 juni ‘s morgens wordt de snelweg opengesteld.
Op 5 juni ‘s avonds start ook de eerste fase van de werken aan de bocht van Ranst. Vanaf dan is er tot 11 augustus maar 1 rijstrook beschikbaar richting Antwerpen. De oprit Oelegem naar Antwerpen is afgesloten.

Print This Post