België: werken Waaslandhaven-Noord (Antwerpen)

De werken van fase 4 zijn bijna afgerond. In het weekend van 22-23 juni kan de vijfde fase starten. Dan wordt de bypass aan de kant van de Keteldijk aangelegd. Door de werken zal er geen verkeer mogelijk zijn op de noordelijke brug van de oorspronkelijke rotonde en ook de bypass naar de Keteldijk wordt afgesloten. Het verkeer richting de Keteldijk, afkomstig van de Oudedijk, moet langs de rontonde rijden. Het verkeer richting de St.-Antoniusweg/Molenweg, komende van de afrit Waaslandhaven-Noord (R2 richting Liefkenshoektunnel), wordt omgeleid via de Oudedijk/St. Annalaan. Aansluitend op deze fase start fase 6 in het bouwverlof. Op de website http://www.waaslandhavennoord.be vindt u de omleidingskaarten per bestemming opgesplitst.

Print This Post