België: werken E313 (Lummen-Beringen)

Aan de werken op de E313 vanaf het Klaverblad in Lummen richting Antwerpen zal er vanaf vrijdagavond 15 juni een week lang bijkomende hinder zijn door herstellingswerzkzaamheden op de rechterrijstrook. Deze werken worden ’s nachts uitgevoerd tussen 20u00 en 6u00, en dit van 15 juni tot 22 juni. Het verkeer zal gedurende de nacht op één rijstrook worden gezet. Overdag kan het verkeer op de linkerrijstrook en de pechstrook rijden.

Bovendien gebeuren er vanaf vrijdagavond 15 juni ook aanpassingen aan de verkeerswisselaar in Lummen.

Volgende fase: vanaf 22 juni start dan de laatste fase van de werken. De E313 richting Luik wordt dan gerenoveeerd en een spitsstrook wordt aangelegd. De oprit richting Luik op het complex Beringen wordt tijdelijk afgesloten. Het verkeer vanaf de Paalsesteenweg in Beringen naar Leuven, Genk of Hasselt wordt omgeleid naar de E314 via de N717 (oprit 26 Lummen) of de N72 (oprit 28 Zolder). Deze werken duren tot het einde van de zomervakantie.

Print This Post