België: werken E40/A3 aan de verkeerswisselaar van Hauts-Sarts

Van zondag 22 april om 20u00 tot maandag 23 april om 18u00 is de afrit nr. 34 Hauts-Sarts op de E40/A3 richting Aken gesloten voor het verkeer. Een omleiding is voorzien via de verkeerswisselaar van Cheratte waar het verkeer kan keren om daarna de via snelweg richting Brussel de afrit nr. 34 Hauts-Sarts te nemen.
Van maandag 23 april tot donderdag 26 april is de oprit nr. 34 Hauts-Sarts richting Aken ’s nachts (van 18u00 tot 6u00) volledig afgesloten. Een omleiding is voorzien via de verkeerswisselaar van Vottem.
Op dinsdag 24 en woensdag 25 april wordt de oprit naar de snelweg richting Aken gedurende de dag (van 6u00 tot 18u00) verzekerd via Herstal (op dinsdag) en via het industriepark (op woensdag).
In het kader van de herstelling van de geluidsmuren aan de oprit nr. 34 Hauts-Sarts richting Aken, zal deze oprit tot begin mei elke nacht gesloten zijn van 21u00 tot 6u00. Een omleiding is voorzien via de verkeerswisselaar van Vottem.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners