België: werken A501 (Familleureux)

De herstellingswerken op de A501 (5,5 kilometer) en op de opritten van de verkeerswisselaar van Familleureux beginnen op maandag 9 april.

Fase 1

Als de weersomstandigheden gunstig blijven, zal de eerste fase van de herstellingswerken op de A501 en de opritten van de verkeerswisselaar van Familleureux duren van maandag 9 april tot zaterdag 14 april.

Het verkeer op de A501 moet in beide richtingen over een rijstrook.

Om de aannemer toe te laten om op een veilige manier te werken op de A501, zal het verkeer op de E19/A7 over een rijstrook moeten in de omgeving van de verkeerswisselaar van Familleureux.

Ter hoogte van de verkeerswisselaar van Familleureux zal de afrit “Ecausinnes” voor het verkeer komende vanuit Bergen (E19/A7) gesloten zijn, evenals de opritten die de A501 en de E19/A7 richting Brussel verbinden.
De weggebruikers die van Charleroi komen en die richting Brussel willen, moeten de omleiding volgen die voorzien is via de verkeerswisselaar van Houdeng.

Fase 2
De tweede fase zal midden april aanvangen. Alle herstellingswerken van de A501 en de opritten van de verkeerswisselaar van Familleureux zullen begin mei beëindigd zijn.

febetra
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners
Koninklijke Federatie van Belgische Transporteurs & Logistieke Dienstverleners